Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Poveste de dragoste cu sfârşit tragic! Doi adolescenţi îndrăgostiţi au fost găsit morţi în maşină în care au stat toată noaptea

Postat la: 09.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poveste de dragoste cu sfârşit tragic pentru doi tineri care se iubeau. Au fost găsiţi morţi într-o maşină în localitatea Secuieni din judeţul Bacău. Cei doi aveau 16, respectiv 19 ani.

Madalina şi Adrian erau la început de drum şi erau extrem de îndrăgostiţi unul de celălalt. Dimineaţa, cei doi au fost găsiţi morţi în maşină în care adormise peste noapte. Conform unor informaţii din ancheta, cei doi au adormit în maşina pornită şi au murit intoxicaţi cu gaze.

Poveste de dragoste cu sfârşit tragic! Madalina avea doar 16 ani, iar iubitul ei, Adrian, 19 ani. Adrian venise din Italia şi tocmai îşi schimbase maşina, achiziţionând un Audi TŢ.

Aseară, cei doi s-au ascuns pe o stradă, iar dimineteata un localnic a făcut descoperirea macabră: Două trupuri fără suflare. Maşina avea farurile aprinse, iar prima ipoteză este că autoturismul avea o defecţiune. Poliţia continuă cercetările, pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE