Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Posibile semnale ale dispăruților de pe submarinul dispărut în ocean. Sonarul captează "bubuituri" la fiecare 30 de minute

Postat la: 21.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Salvatorii care au folosit un sonar pentru a căuta submersibilul cu cinci persoane la bord au detectat sunete de "bubuituri" subacvatice în Atlanticul de Nord, unde nava a dispărut în urmă cu 3 zile. Informația a apărut în presă, citând comunicări ale guvernului american.

O aeronavă canadiană P-8 implicată în căutări „a auzit bubuituri în zonă la fiecare 30 de minute". Patru ore mai târziu au fost desfășurate sonare suplimentare și încă se auzeau „bubuituri", se arată într-un e-mail intern trimis oficialilor Departamentului de Securitate Internă al SUA. Documentul nu clarifică când au fost auzite zgomotele, pentru cât timp și ce ar fi putut să le provoace.

Cinci persoane se aflau la bordul navei când s-a pierdut contactul, duminică, după o oră și 45 de minute de scufundare, adică la mai mult de jumătate de drum spre epavă. Cele cinci persoane sunt, conform BBC, omul de afaceri britanic Hamish Harding, omul de afaceri britanic-pakistanez Shahzada Dawood și fiul său Suleman, exploratorul francez Paul-Henry Nargeolet și Stockton Rush - directorul executiv al OceanGate. Potrivit Pazei de Coastă americane, submersibilul are mai puțin de 30 de ore de oxigen.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE