Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Politia i-a gasit pe cei trei medici infectați cu coronavirus care au fugit din spitalul din Târgu Jiu unde era internați

Postat la: 30.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Caz halucinant la un spital din România. Infectați cu noul coronavirus, trei medici au fugit din unitatea medicală unde erau internați. Poliția i-a găsit după doar câteva ore. Aceștia au acum dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Cei trei medici erau internați în Spitalul Județean din Târgu Jiu, secția Oncologie, după ce au fost testați pozitiv la coronavirus. Probabil cu nervii la pământ din cauza izolării, aceștia au decis să părăsească unitatea medicală, fără acordul personalului de serviciu. Polițiștii gorjeni au fost imediat sesizați și au pornit în căutarea medicilor fugari. I-au găsit acasă și i-au adus înapoi la spital.

Oamenii legii au constatat, în cele din urmă, că este vorba despre trei femei, cu vârste cuprinse între 31 și 55 de ani, toate din Târgu Jiu, medici în cadrul Spitalului Județean din localitate. În urma verificărilor, s-a stabilit că acestea au părăsit unitatea medicală în cursul zilei de joi, fără a informa personalul de serviciu aflat pe secție. Potrivit legii, poliția a deschis fiecărui medic dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

După ce au fost găsite, cele trei cadre medicale au fost transportate cu ambulanța la secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Dispariția lor a fost semnalată de inspectorii Direcției de Sănătate Publică care au mers joi seara în control la spital pentru a verifica dacă paturile de terapie intensivă sunt ocupate. Ulterior, au mers pe secție pentru a vedea cum sunt tratați pacienții. Atunci s-a aflat că trei dintre ei lipsesc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE