Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Poliţist în misiune rănit grav, lovit de o maşină condusă de un copil beat

Postat la: 11.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un poliţist de 30 de ani în misiune a fost rănit grav în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost lovit în Oradea de o maşină furată, condusă de un copil de 15 ani, beat.

Potrivit Poliției Bihor, în noaptea de joi spre vineri un tânăr de 15 ani din comuna Oșorhei a condus o mașină, cel mai probabil furată, iar pe o stradă din Oradea, încercând să scape de filtrul instituit în trafic de polițiștii bihoreni, a lovit un polițist aflat în misiune, iar apoi a lovit frontal un parapet.

În urma testării tânărului de 15 ani cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma accidentului, polițistul orădean, de 30 de ani, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

De asemenea, un alt copil de 15 ani, din Oșorhei, pasager în autoturism, a suferit răni ușoare. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE