Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Polițist, audiat de Corpul de control pentru legături cu interlopul mort la Giurgiu!

Postat la: 13.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un polițist bucureștean al Secției 16 este cercetat de ofițerii Serviciului Control Intern după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, ar fi partcipat la petrecerea interlopilor din Giurgiu, organizată pe insula Cama-Dinu-Păsărica, la care a fost prezent și interlopul „Bobină", care a murit, în noaptea respectivă, într-un accident nautic. Anchetatorii bănuiesc faptul că agentul bucureștean nu este singurul polițist care ar fi luat parte la evenimentul respectiv.

Moartea interlopului Ginel Iliuță Chivu, zis „Bobină" continuă să facă valuri după ce anchetatorii care cercetează condițiile în care s-a produs tragedia au aflat că acesta se întorcea de la o petrecere la care s-ar fi consumat, pe lângă băuturi scumpe, o cantitate importantă de droguri de mare risc. Mai mult, la petrecerea respectivă, ar fi participat și mai mulți polițiști, între care și un agent din cadrul Secției 16, din București.

De altfel, potrivit unor surse judiciare, luni dimineață, o echipă de ofițeri ai Serviciului Control Intern din Poliția Capitalei a mers la sediul din cartierul Berceni al unității, unde subofițerul a fost audiat. Acesta locuiește în Giurgiu și face naveta până la București. Conform unor surse judiciare, acesta se numește Viorel Grosu și ca dovadă a prieteniei sale cu „Bobină" a postat, pe pagina personală de Facebook, o fotografie în care apare alături de acesta.

De altfel, proxenetul era într-o strânsă relație de prietenie și cu Mihai Tache, fiul șefului Poliției Rutiere Giurgiu. Liderul interlop a murit, vineri noapte, după ce a plecat de la petrecere, cu un skyjet, fiind însoțit de prietena sa. Din cauza întunericului, acesta a lovit o barjă, iar impactul i-a fost fatal. Din fericirem femeia a reușit să scape cu viață.

Despre „Bobină" se știa că se ocupă, în special, cu proxenetismul și ar fi avut afaceri de acest gen pe teritoriul Suediei. În România, bărbatul ducea o viață de lux și nu se uita la bani atunci când venea vorba despre pasiunile sale. De exemplu, scuterul nautic pe care l-a condus vineri noapte are un preț de catalog de peste 20.000 de euro. În același timp, acesta avea în garaj și un Mercedes AMG, preparat, despre care spunea că l-ar fi costat 150.000 de euro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE