Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Poliţia din Timişoara este în alertă. O femeie a decedat după ce a fost tâlhărită în plină stradă

Postat la: 30.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie, în vârstă de 37 de ani, ar fi fost atacată, joi seara, în zona Girocului din Timişoara, de un tâlhar. În urma loviturilor primite, victima a decedat.

Poliţiştii timişeni au intrat în alertă, joi seara, după ce au fost informaţi de un atac produs pe strada Jean Monet din zona Girocului. Mai exact, în jurul orei 20.00, un cetăţean a sunat la 112 şi a anunţat că o femeie era căzută la pământ, în stare de inconştienţă. La faţa locului a ajuns în scurt timp şi o ambulanţă. Femeie era încă în viaţă, însă medicii nu au reuşit să o salveze, acesta decedând în ambulanţă.

Conform Pressalert.ro, ancheta a scos la iveală faptul că femeia prezenta mai multe urme de violenţă la nivelul feţei şi gâtului. Când soţul acesteia a ajuns la faţa locului, acesta le-a spus poliţiştilor că femeii îi lipseşte portofelul şi telefonul mobil. Zona în care femeia a fost a atacată este una retrasă şi investigaţiile au stabilit că victima se întorcea de la lucru, mai scrie Pressalert.ro. Investigaţiile Poliţiei continuă, principala pistă fiind a unei tâlhării urmată de moartea victimei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE