Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Plantele care te ajută să scapi de fenomenul de shedding - contaminarea de la persoanele vaccinate ARNm Covid

Postat la: 10.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit experților de la Universitatea din Colorado se confirmă studiile anterioare privind transmiterea prin aerosoli a anticorpilor obtinuti de pe urma vaccinarii ARNm Covid. Cu alte cuvinte, cei vaccinati pot transmite celor nevaccinati anticorpii dezvoltati din vaccinurile ARNm.

"Un mecanism complet nerecunoscut prin care poate fi comunicată protecția imunitară pasivă" este ceea ce descriu cercetătorii. "Dacă transferul de anticorpi mediază sau nu protecția gazdei va fi în funcție de expunere, dar pare rezonabil să sugerăm, toate lucrurile fiind egale, că orice cantitate de transfer de anticorpi s-ar dovedi utilă pentru gazda primitoare", a declarat echipa de cercetare.

Un alt studiu citat explică faptul că se pot obține "beneficii substanțiale" prin această metodă de "vaccinare parentală", despre care se sutine că poate "reduce riscul de infectare la copiii nevaccinați din aceeași casă". Răspunzând la concluziile acestor studii, Dr. Peter McCullough, un cardiolog, a declarat că acestea sunt "rezultate triste" care nu fac decât să confirme temerile pe care mulți oameni le aveau cu privire la posibilitatea ca vaccinurile să se răspândească asupra altora.

"Dincolo de riscurile de sănătate supradimensionate pe care le afișează asupra indivizilor, aceste riscuri pot fi transferabile la trecătorii din imediata lor apropiere", a mai declarat McCullough. "Dintre toate terapiile disponibile pe care le-am folosit în practica mea și dintre toți agenții de detoxifiere propuși, cred că nattokinaza și peptidele înrudite sunt cele mai promițătoare pentru pacienți în acest moment", spune McCullough.

Alte ierburi naturale, minerale și vitamine care pot fi de ajutor includ, de asemenea, următoarele:

- Seleniu, care poate ajuta organismul să se repare singur și să se refacă în urma unor leziuni
- Rădăcina de păpădie, care poate împiedica legarea proteinelor de vârf la celule
- Extractul de sativa neagră, care poate facilita repararea celulară
- Extractul de ceai verde, care poate oferi un plus de apărare la nivel celular prin curățarea radicalilor liberi
- mușchi de mare irlandez, care poate ajuta la reconstrucția țesuturilor și a mușchilor afectați

Persoanele care iau această combinație de nutrienți raportează că și-au recăpătat pierderea mirosului și a gustului, ca un exemplu, acesta fiind un simptom comun din timpul epocii "pandemiei". Chiar și persoanele care au făcut injecțiile actuale și acum regretă acest lucru pot beneficia în continuare de nattokinază, seleniu, rădăcină de păpădie, extract de sativa neagră, extract de ceai verde și mușchi de mare irlandez.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE