Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pfizer prezintă noi medicamente pentru a trata creșterea "bruscă" a problemelor cardiace și preventia mortilor subite!

Postat la: 04.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigantul farmaceutic Pfizer este pe cale să obțină profituri de miliarde de dolari din noile medicamente cardiovasculare pentru a trata creșterea "bruscă" a problemelor cardiace dar si prevenirea mortilor subite din întreaga lume.

Pfizer a anunțat că se extinde în domeniul medicamentelor pentru inflamațiile cardiace, obținând controlul dominant al pieței medicamentelor cardiovasculare. Compania a cumpărat recent Arena Pharmaceuticals pentru 6,7 miliarde de dolari. Arena Pharma este lider de piață în domeniul medicamentelor pentru tratarea bolilor imuno-inflamatorii care sunt cauzate, de obicei, de leziuni provocate de vaccinuri.

Aamir Malik, directorul Pfizer pentru inovații comerciale, s-a lăudat cu această achiziție într-o declarație despre achiziție. "Credem că această tranzacție reprezintă cel mai bun pas următor atât pentru pacienți, cât și pentru acționari", a declarat Malik cu mândrie. Mișcarea este o veste excelentă pentru acționarii Pfizer, deoarece investitorii vor încasa bani din cazurile de coagulare vasculară care au crescut vertiginos în ultimii doi ani.

În mod convenabil, bolile imuno-inflamatorii sunt efecte secundare ale injecțiilor Covid de la Pfizer. Compania poate profita de pe urma tratamentului acestor probleme de sănătate compuse create în sistemele vasculare a milioane de oameni din întreaga lume. Un medicament numit Etrasimod, care tratează afecțiunile inflamatorii, se află în epicentrul achiziției de către Pfizer a companiei Arena Pharmaceuticals. Un efect secundar al injecției Covid de la Pfizer este sindromul de proteină spike, care provoacă inflamații cronice.

Un alt produs al companiei se numește Temanogrel, un medicament utilizat pentru tratarea obstrucției microvasculare. Obstrucția microvasculară este una dintre principalele probleme cauzate de injecțiile Pfizer, deoarece provoacă miocardită. Cazurile de miocardită, o inflamație potențial fatală a mușchiului cardiac, au crescut vertiginos în întreaga lume de la lansarea injecțiilor cu ARNm Covid. Miocardita este listată de CDC ca efect secundar cunoscut al injecțiilor.

Încă o dată, este întruchiparea modelului de afaceri problemă-reacție-soluție. Temanogrelul, cunoscut și sub numele de APD791, este utilizat pentru tratamentul trombozei arteriale. Ca și injecțiile Covid, Temanogrel a primit, de asemenea, aprobarea rapidă a FDA în 2020, ceea ce înseamnă că practic au sărit peste studiile clinice și au intrat direct pe piață.

În martie 2023, National Institutes of Health (NIH), a publicat evenimentele adverse cunoscute care urmează administrării vaccinurilor cu ARNm COVID-19, așa cum au fost documentate de studiile clinice. Inclusă în rezultatele, publicate în cadrul Bibliotecii Naționale de Medicină și al Centrului Național pentru Informații Biotehnologice, este o analiză sistematică a "complicațiilor cardiovasculare, trombozei și trombocitopeniei". Rapoartele au inundat sistemul dezvăluind complicații cardiovasculare apărute după prima sau a doua doză de injecții de ARNm.

Printre complicațiile cardiovasculare enumerate se numără: "pericardită/miopericardită, miocardită, hipotensiune arterială, hipertensiune arterială, aritmie, șoc cardiogen, accident vascular cerebral, infarct miocardic/STEMI, hemoragie intracraniană, tromboză (tromboză venoasă profundă, tromboză venoasă cerebrală, evenimente trombotice arteriale sau venoase, tromboză a venei porte, tromboză coronariană, tromboză microvasculară a intestinului subțire) și embolie pulmonară."

Tromboza arterială este formarea de cheaguri de sânge sau "trombi" în interiorul unei artere care restricționează sau blochează fluxul de sânge. Aceasta poate avea ca rezultat sindromul coronarian acut sau un accident vascular cerebral, așa cum vedem la toate știrile cu sportivi, militari și celebrități care au primit injecțiile și apoi au suferit stopuri cardiace sau chiar au "murit subit".

După ce a achiziționat Arena Pharmaceuticals, Pfizer va încasa probabil miliarde de dolari din vânzarea de tratamente pentru tratamente cardiovasculare, în condițiile în care decesele legate de inimă continuă să crească vertiginos. Vicepreședintele senior al Arena, Chris Cabell MD, a emis o declarație în care a precizat că firma va putea acapara piața:

"Având în vedere că se așteaptă aproximativ 10 milioane de vizite la spital ale pacienților cu DHF în SUA până în 2025 și puține opțiuni de tratament viabile, credem că APD418 are potențialul de a avea un impact semnificativ pentru acești pacienți". Compania preconizează că cel puțin 10 milioane de noi pacienți vor suferi de obstrucții cardiovasculare. Conform termenilor achiziției, Arena Pharma a fost evaluată la 100 de dolari în numerar pe acțiune. În urma fuziunii, Arena este acum o filială deținută integral de Pfizer.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE