Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Peste 400 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă. Mii de bucureșteni vor face următorul duș cald abia în weekend!

Postat la: 03.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Compania Municipală Termoenergetica SA anunță că peste 400 de blocuri din sectoarele 1, 2 și 4 rămân fără apă caldă fie până miercuri, 5 octombrie, fie tocmai până la finele săptămânii.

Motivul: au pocnit mai multe conducte magistrale care trebuie reparate pentru reluarea furnizării de apă caldă. În Sectorul 1, sunt avarii la o conductă magistrală DN 500, din zona Calea Griviţei. Astfel, 110 blocuri din sector - inclusiv unele din Pajura și Bucureștii Noi - rămân fără apă caldă până miercuri, 5 octombrie, la miezul nopții. Alte aproximativ 100 de blocuri din zona Doamna Ghica din Sectorul 2 rămân fără apă caldă tocmai până vineri, pe 7 octombrie, la ora 24.00. Motivul: avarii pe Magistrala I Sud, DN 800.

Nu în ultimul rând, circa 38 de blocuri de pe Calea Văcărești din Sectorul 4 rămân fără apă caldă din cauză că au apărut spărturi majore care au apărut pe o conductă DN 600. O lista completă a blocurilor care nu primesc apă caldă din cauza avariilor și cu termenele de remediere găsiți pe site-ul Termoenegetica SA, în secțiunea Funcționare sistem termoficare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE