Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Percheziții la PSD Arad: DNA caută documente

Postat la: 09.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În această dimineață au loc percheziții la sediul PSD Arad. Deputatul social-democrat Florin Tripa a fost chemat la sediul DNA Timișoara, pentru audieri. Florin Tripa este secretarul organizației PSD Arad.

Pe surse se pare că și deputatul Dorel Căprar președinte al PSD Arad și fost președinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților ar fi fost chemat la audieri. Conform unor surse judiciare, în acest dosar ar fi vizat și directorul Regionalei de Drumuri și Poduri Timișoara, Cristian Ispravnic. Se pare că este vorba despre un dosar de luare de mită și trafic de influență.

Procurorii DNA au ajuns acasă la deputatul Florin Tripa la ora 6 dimineața și au efectuat o percheziție. Florin Tripa se afla în drum spre aeroportul din Timișoara și s-a întors la DNA Timișoara, însoțit de un avocat. Percheziții au loc și la alți doi deputați PSD de Arad. Se pare că este vorba despre un dosar cu cântarul din Vama Nădlac, unde s-ar fi luat șpagă ca anumite TIR-uri să nu fie cântărite.

DNA a confirmat efectuarea perchezițiilor și a comunicat și motivul lor: „Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, săvârşite în perioada 2016-2019. În cursul zilei de 09 decembrie 2019, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate pe raza județelor Timiș și Arad, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediul județean al unui partid politic și domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE