Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pavel Popescu e zeificat in ode la TNL mai ceva ca Nicolae Ceausescu. Ludovic Orban are mari motive de invidie

Postat la: 17.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cei de la Tineretul National Liberal Sector 4 ii dedica ode lui Pavel Popescu, seful filialei PNL din acest sector al Capitalei. Popescu este, din cate se pare, si un candidat la Primaria Sectorului 4, impotriva pesedistului Daniel Băluță.

Credem ca Ludovic Orban are mari motive de invidie (sa nu zicem deocamdata si ingrijorare), intrucat la o prima vedere noi am crezut ca "presedintele" si "liderul cel mai tare" sugerat de autorul Bianca Partenie ar fi fost seful PNL, dar ne-am lamurit repede ca e vorba despre Pavel Popescu, iar poezioara e prilejuita de ziua de nastere a acestuia.

Bianca e posibil sa fie indragostita lulea de Popescu pe care-l zeifică destul de scolareste, in rime de Plugusor (initial am crezut ca minunata creatie e mai veche, posibil de Anul Nou, si a vazut lumina facebook-ului abia acum din motive de izolare pandemică, dar lipesea oricum un "Aho, aho, copii si frati!", partea cu "langa boi v-adunati!", poate ca mai mergea pe motiv de poporanism liberal!)

Cat despre Orban, "el lider maximo" poate sa mai astepte, desi la cum canta baladistul liberal la chitara sau mandolina putea sa puna pe note textul celor de la TNL S4. Ar fi iesit cu siguranta un mare hit, care l-ar fi rasucit in mormant pana si pe Nicolae Ceausescu ale carui ode si cantari erau mai nimic pe langa ce se intampla acum la PNL si TNL.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE