Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Parintele Argatu, profetie neagra: „Habar n-avem ce ne asteapta, vom trai timpurile cele de pe urma..."

Postat la: 05.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu darul prezicerii, parintele Argatu, care si-a trait ultimii ani din viata la manastirea Cernica, a facut cateva profetii despre vremurile pe care le vom trai, vazand lucruri sumbre in viitor. Iubit de credinciosi, dar temut in aceeasi masura de autoritatile comuniste si condamnat chiar la inchisoare pe viata, parintele Ilarion Argatu a fost unul dintre cei mai importanti duhovnici ai Ortodoxiei.

O parte din aceste viziuni au fost cuprinse in lucrarea Pr. Argatu V. Ioan, "Raspunsuri duhovnicesti", editia a II- a, 2007. Duhovnicul vorbeste despre lucruri infricosatoare care vor avea loc din cauza lipsei de credinta a oamenilor, vede multa saracie, preotii o vor lua pe drumul pierzaniei, iar credinciosii vor fi bulversati , nimeni nu va mai avea grija de sufletele lor, totul va fi doar o afacere, se vor vinde unii pe altii, scrie realitatea.net.

Iata pasajul in care parintele Ilarion Argatu povesteste despre vremurile tulburi care vor veni: "Vin vremuri grele pentru ca s-a imputinat credinta. Din cauza saraciei, oamenii isi vor vinde sufletul pentru hrana si imbracaminte. Lumea se va inrai, va dispare dragostea si mila dintre oameni. Se vor contopi preotii cu mirenii si nu va mai fi cine sa conduca pe credinciosi.

Credinciosii vor rataci, ca nu vor mai gasi nici pastorul si nici calea. Va conduce banul si interesul de a castiga averi. Nu va mai avea mila si grija de sufletele credinciosilor, nimeni. Totul se va reduce la o simpla afacere. Nu vor mai pune pret pe mantuire, credinta, frica de Dumnezeu, datorie, obligatie, raspundere si constiinta, ci pe bani. Se vor vinde unii pe altii. Rautatea in lume va fi de nesuportat. Frica de Dumnezeu se va imputina. Vom trai timpurile cele de pe urma.

Habar nu avem ce greutate vor avea. Habar nu avem ce ne asteapta pe noi si pe copiii nostri. Pe copiii nostri, aceste timpuri ii vor prinde nepregatiti sa le infrunte, pentru ca parintii din ziua de astazi nu-si mai educa copiii in frica de Dumnezeu si rusinea de oameni. Din cauza aceasta vor cadea victime multor rautati. Mamelor, nu va lasati copiii in voia lor si sa-i ia valul acestui desfranat veac. Veti plange vesnic, ca nu v-ati mantuit copiii si ia-ti facut fii ai gheenei. Daca lumea s-ar intoarce de la rautate, de la pacat si necredinta, aceste timpuri nu ar veni acum si nu am fi noi cei care le-am trai".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE