Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Papa Francisc face o declarație uimitoare: Reacția Moscovei în Ucraina a fost "probabil facilitată" de "lătratul NATO la ușa Rusiei"!

Postat la: 04.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Papa Francisc a spus că „poate lătratul NATO la ușa Rusiei" ar putea fi o cauză pentru care Moscova a reacționat atât de brutal, declanșând un război în Ucraina. Suveranul Pontif a făcut aceste afirmații într-un interviu acordat publicației italiene Corriere della Sera.

„O furie care nu știu dacă a fost provocată, dar probabil a fost facilitată", a spus Papa Francisc, vorbind despre rădăcinile conflictului, în interviul acordat sursei citate. „Îngrijorarea Papei Francisc este că Putin, pentru moment, nu se va opri. De asemenea, a încercat să se gândească la rădăcinile acestui comportament, la motivele care îl împing la un război atât de brutal.

Poate că „lătratul NATO la ușa Rusiei" l-a determinat pe șeful de la Kremlin să reacționeze rău și să declanșeze conflictul. „O mânie pe care nu o pot spune dacă a fost provocată - se gândește el - dar probabil facilitată, da", sună paragraful din Corriere. În cadrul interviului, Papa și-a reiterat disponibilitatea de a merge la Kremlin pentru a discuta cu Vladimir Putin despre încheierea războiului, înainte de a se deplasa la Kiev.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE