Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Papa Benedict anunță că Anticrist este pe Pământ! Dezvăluiri incendiare în biografia de 1000 de pagini!

Postat la: 07.05.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ajuns la 93 de ani, Papa Benedict al XVI-lea găsește resurse pentru o nouă biografie. În cele 1000 de pagini de relatări, fostul lider al Vaticanului (a demisionat în 2013) vorbește despre prezența Anticristului pe Pământ, un subiect din ce în ce mai actual în plină pandemie de Covid-19.

Lansată luni, 4 mai, noua biografie a fostului papă Benedict al XVI-lea își propune să prezinte cititorilor puterea şi umanismul celui care a condus Biserica Catolică până acum șapte ani. Nici bine nu au văzut lumina tiparului că deja comentariile lui Joseph Alois Ratzinger despre sexualitate şi conflictul său cu teologii catolici liberali au provocat dezbateri aprinse și controverse în societatea civilă. Într-un dialog cu scriitorul Peter Seewald, Papa Benedict face mărturisiri incisive, iar capitolele finale din voluminoasa biografie sunt cu adevărat de neratat.

Societatea modernă este pe cale „să dezvolte un crez anti-creştin", afirmă cu convingere ex-liderul Vaticanului. Sunt puncte de vedere aflate într-o opoziţie flagrantă cu tendinţele moderne din societate, chestiuni sensibile care vizează sexualitatea, avorturile şi cercetările genetice asupra celulelor umane. „În urmă cu 100 de ani, toată lumea ar fi considerat absurd să se vorbească despre căsătoriile homosexuale. Astăzi, orice persoană care se opune acestor căsătorii este excomunicată social", tună Benedict! „Acelaşi principiu se aplică şi pentru avorturi şi pentru producerea de oameni în laborator", a continuat prelatul ajuns la venerabila vârstă de 93 de ani.

Papa Benedict al XVI-lea şi-a exprimat „teama faţă de puterea spirituală a lui Anticrist", despre care spune că deja este prezent pe Pământ și lucrează în societatea modernă de azi. Printre temele abordate, Joseph Alois Ratzinger a dezvăluit şi faptul că a fost îndrăgostit. „Aţi iubit vreodată o fată?", l-a întrebat Peter Seewald, iar răspunsul a fost „Poate". „Este un da?", a insistat scriitorul. „Unii ar putea interpreta răspunsul meu în acest fel", s-a eschivat fostul papă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE