Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Panica la nivel global! A cazut jumatate din internet

Postat la: 03.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Compania CloudFlare, care protejeaza si accelereaza peste 785 000 de pagini web din intreaga lume a avut probleme marti dupa-masa, motiv pentru care paginile web nu au putut fi accesate.

Cei care au incercat sa intre pe paginile respective au primit eroarea 502. Printre siteurile care folosesc tehnologia CloudFlare se numara uber.com, 9gag.com, 4chan.org sau wikileaks.com.

Compania transmite ca analizeaza motivele pentru care a aparut aceasta problema si ca inginerii companiei fac tot posibilul ca siteurile respective sa poata fi accesate in cel mai scurt timp.

Mai multi utilizatori ai platformei au raportat marti ca nu pot accesa continutul paginilor web. Nu este pentru prima data cand CloudFlare are astfel de probleme, arata digi24.ro.. Pe parcursul acestui an au fost mai multe momente in care, pentru cateva ore, continutul gazduit de serverele CloudFlare nu a putut fi accesat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE