Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Paleologu: Mircea Diaconu este un bun actor în roluri de prost. Și a găsit pe alții mai proști

Postat la: 27.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, comentează decizia Pro România și ALDE de a susține candidatura independentă a lui Mircea Diaconu, că acestea este "un actor bun în roluri proaste și a găsit alții și mai proști".

"Mircea Diaconu este bun actor în roluri de prost. Și a găsit pe alții mai proști: ALDE și Pro România n-au fost în stare să genereze o candidatură cît de cît plauzibilă. Nota Bene: Ținta nu e atît Diaconu cît ALDE și Pro România (știu, e plicticos să tot explici ironii)", a reacționat el pe Facebook.

Ulterior, Paleologu a revenit cu noi comentarii ironice, spunând că de fiecare dată când vorbește despre prostie se găsește cineva să se supere.

"Îmi notasem mai demult o frază de-a lui Vladimir Jankélévitch: <<Simplul fapt că pentru mulți oameni prostia e singurul mod de a fi inocenți dovedește mizeria condiției noastre>>. Bine că n-a candidat omul la președinția Franței: s-ar fi găsit tot felul de delicați să-i reproșeze limbajul. De fiecare dată cînd vorbești despre prostie, fie și în termeni generali, se supără cîte cineva", a mai scris fostul ministru al Culturii.

Liderul ALDE Norica Nicolai a anunțat marți că se va ocupa de coordonarea campaniei electorale a lui Mircea Diaconu, alături de Sorin Cîmpeanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE