Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pacient găsit mort în curtea unui spital din Iaşi. Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă

Postat la: 19.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pacient găsit mort în curtea unui spital din Iaşi. Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă Spitalul de Neurochirurgie. Un bărbat de 58 de ani, originar din judeţul Braşov, a fost găsit decedat în curtea Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu" din Iaşi, existând suspiciunea că acesta s-ar fi putut sinucide.

Pacientul fusese internat la spitalul ieşean în cursul zilei de miercuri, 18 septembrie. Oamenii legii au fost sesizaţi în joi dimineaţă despre faptul că acesta a fost găsit mort în curtea unităţii sanitare. Nu e clar la acest moment dacă pacientul a căzut sau s-a aruncat de la etajul 4, acollo unde era internat. De asemenea, la nivelul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi a început o anchetă internă. „Se fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii uciderii din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE