Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Părinţii Alexandrei, audiaţi la Poliţia Caracal. Au decis să nu se constituie parte civilă în dosar: "Nu vrem bani!"

Postat la: 08.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Părinţii Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, din Caracal, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o şi apoi a ars cadavrul, le-au spus, joi,anchetatorilor că nu vor să se constituie parte civilă în dosar. La Poliţia Caracal este şi Dincă, alături de avocat,unde urmează percheziţia informatică.

11:16 Surse din anchetă au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că părinţii Alexandrei Măceşanu au declarat, joi, la audierile de la sediul Poliţiei Caracal că nu se vor constitui parte civilă în dosarul crimelor din casa lui Gheorghe Dincă.

Părinţii Alexandrei au spus că nu vor bani de pe urma unei tragedii.

Mama şi tatăl Alexandrei Melencu sunt audiaţi, joi, la sediul Poliţiei Caracal, unde anchetatorii vor să refacă traseul din ziua răpirii.

Tot la Poliţia Caracal este şi Gheorghe Dincă. Acesta participă, tot joi, la percheziţia informatică, alături de avocatul său. Anchetatorii verifică telefoanele lui Dincă, precum şi aparatul de fotografiat şi laptopul, ridicate din casa acestuia.

Ştirea iniţială. Surse din anchetă au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că părinţii Alexandrei Măceşanu sunt audiaţi la sediul Poliţiei Caracal.

Oamenii legii vor să refacă întregul traseu al Alexandrei din ziua în care a fost răpită.

De asemenea, părinţii Alexandrei sunt întrebaţi dacă doresc să se contituie parte civilă în dosar.

În ceea ce îl priveşte pe Gheorghe Dincă, acesta va participa, joi, la percheziţia informatică, alături de avocatul său. Anchetatorii verifică telefoanele lui Dincă, precum şi aparatul de fotografiat şi laptopul, ridicate din casa acestuia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE