Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Organizaţia Mondială a Sănătăţii reanalizează dacă este necesar să declare stare de urgenţă la nivel global

Postat la: 30.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Directorul general al organizaţiei, Tedros Adhanom Ghebreyesus , a declarat că grupul regretă că s-a referit la riscul noului tip de coronavirus ca fiind unul "moderat" săptămâna trecută.

Comisia Naţională de Sănătate din China a anunţat joi dimineaţă că 170 persoane au decedat în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar alte peste 1.700 de cazuri au fost confirmate, astfel că numărul total a ajuns la 7.711. Pe lângă cele 7.711 de cazuri confirmate mai există şi alte 12.167 posibile cazuri, au precizat autorităţile chineze.

Se crede că noul virus ar fi apărut anul trecut într-o piaţă în care se vindeau fructe de mare din centrul oraşului Wuhan, care vindea ilegal peşte şi apoi s-a extins în alte oraşe din China, inclusiv Beijing şi Shanghai, precum şi în alte ţări: Statele Unite, Arabia Saudită, Singapore, Thailanda, Nepal, Coreea de Sud, Japonia, Australia, Franţa şi Canada.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE