Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Orașul de la malul mării așa cum nu a fost văzut vreodată

Postat la: 22.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În zilele acestea, în care sărbătorim zilele orașului, Constanța găzduiește o serie de evenimente încărcate de istorie și de emoție.

Spectacolul de teatru "Scene din viața lui Constantin cel Mare", o emoționantă poveste despre virtuțile și viața legendară a lui Constantin cel Mare, despre creștinism și despre credință, despre dezvoltare și umanitate, semnată de Cristina Tamaș, a adus împreună mii de constănțeni, vineri și sâmbătă seara, în zona sitului arheologic de lângă Arhiepiscopia Tomisului. Spectacolul de teatru a fost organizat de Primăria Constanța și Asociatia Art Society Center.

Zilele acestea ne-au reamintit setea extraordinară a constănțenilor pentru cultură, pentru istorie, pentru tradiție. O sete de cunoaștere, atât de emoționantă, care ne obligă și ne responsabilizează pe toți - de la societate civilă, mediu privat, insituții publice - să ne implicăm și să sprijinim dezvoltarea comunității noastre.

Să vezi peste 1.000 de oameni, doar într-o seară, la o piesă de teatru, peste 12.000 de constănțeni în Piata Ovidiu, la evenimente cultural-artistice, de Zilele Constanței, dar și mii de alți oameni la un concert de muzică clasică, la activități educaționale, sportive, este incredibil de frumos, și de important pentru a conștientiza cu toții că avem obligația să multiplicăm aceste acțiuni. Iar obligația aceasta este și față de noi, dar mai ales față de generațiile care vor urma.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE