Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Opt motive simple pentru care ar trebui să cumperi o mașină de spălat vase

Postat la: 27.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deținerea unei mașini de spălat vase poate aduce cu ea multe beneficii pentru tine și familia ta. Indiferent dacă ești un bucătar pasionat și nu îți place să speli după ce ai pregătit mesele sau ai o familie ocupată și ai avea nevoie de o mână de lucru prin casă, o mașină de spălat vase Beko este soluția perfectă pentru economisirea timpului. 

Iată motive de la producătorul Beko pentru care ar trebui să cumperi o mașină de spălat vase. 

1. Îți vei elibera timp 

Viața este destul de ocupată și destul de rapidă fără a pierde timp spălând oale și tigăi. Știai că 60 de minute din ziua unui om sunt petrecute spălând vase, după mese. Petrecerea a doar 9 minute pentru a încărca o mașină de spălat vase te poate ajuta să economisești 51 de minute. Unele mașini de spălat vase oferă chiar și o varietate de programe cronometrate de la 30 de minute la 120 de minute, pentru a se potrivi programului tău. Pur și simplu încarcă mașina de spălat vase în 9 minute și mergi și urmărește serialul preferat. 

2. Vei economisi apă și energie 

Știai că spălarea manuală, deși pare că îți economisește apă, de fapt folosește mai multă apă? Prin utilizarea unei mașini de spălat vase vei reduce consumul de apă cu 74%.  

În plus, în încercarea de a ajuta la reducerea consumului de energie, unele modele consumă mult mai puțină apă, doar 6 litri pe ciclu. În plus, unele dintre modelele de mașină de spălat vase Beko au un program de jumătate de încărcare, reducând consumul de energie și apă cu 10-25%. Deci nu economisești doar timp, economisești și energie. 

3. Utilizare bună a spațiului limitat 

Întâmpini probleme în a găsi spațiu pentru o mașină de spălat vase? O mașină de spalat vase Beko subțire este o soluție excelentă pentru a maximiza acea bucătărie de vis și pentru a nu fi nevoit să îți faci griji că oalele și vasele se adună după ce gătești. 

4. Veselă mai curată 

Nu numai că spălarea manuală a vaselor necesită mai mult timp și energie decât utilizarea unei mașini de spălat vase, dar rezultatele curățării nu sunt adesea la fel de bune. Cu o tehnologie specială, cum ar fi Steam Gloss, vesela va apărea mai curată și mai strălucitoare după ce se spală într-o mașină de spălat vase Beko. 

5. Scapă de microbi 

Știai că, pentru a curăța vasele în mod corespunzător, apa trebuie să aibă peste 60° C? Când speli manual, apa ajunge de obicei la 27,5 ° C, așa că pur și simplu nu este suficient de fierbinte. 

Apa din interiorul unei mașini de spălat vase este încălzită până la 75°C, așa că nu numai că vasele tale vor fi impecabil curate, ci vor fi și curățate igienic. 

6. Este mai ușor 

O mașină de spălat vase Beko este tipul de aparat fără de care, odată cumpărat, nu îți poți imagina că mai poți trăi. Nu numai că durează mai puțin timp pentru a încărca și spăla o încărcătură completă de veselă, dar este mult mai ușor de încărcat și golit decât de a sta peste chiuvetă ore în șir pe săptămână! 

7. Este mai blândă cu mâinile tale 

Gândește-te la acele mâini pe care le folosești în fiecare zi! Dacă economisirea energiei, a apei și a veselei mai curate nu sunt suficiente pentru tine, a nu avea de a face cu substanțe chimice dure pentru a spăla farfuriile încăpățânate poate fi un motiv bun? Noi îți promitem că va fi mult mai benefic pentru mâinile tale. 

8. Există o gamă bună din care să alegi 

Au trecut vremurile în care mașinile de spălat vase aveau toate același design. Deoarece bucătăriile sunt proiectate și decorate diferit, și masinile noastre de spalat vase sunt. 

Indiferent dacă ești în căutarea unei mașini de spălat vase de sine stătătoare sau încorporată, care să se potrivească perfect cu decorul bucătăriei sau un model de dimensiune completă, există o mașină de spălat vase Beko care se potrivește bucătăriei tale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE