ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




ONU susține că "ID-ul digital global" al lui Bill Gates este necesar pentru "combaterea schimbărilor climatice"

Postat la: 21.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Organizația Națiunilor Unite și-a reluat demersul de a impune lumii ID-ul digital al lui Bill Gates, susținând că identitatea digitalizată este "crucială" în lupta împotriva schimbărilor climatice. De ce fiecare măsură de "combatere a schimbărilor climatice" are întotdeauna ca scop acordarea unui control sporit elitei globale și guvernelor acesteia? Trebuie să fie o coincidență.

Gates cere ca guvernele lumii să urmeze exemplul Uniunii Europene și al Indiei și să aprobe sistemul său de "identitate digitală globală", care are încorporate caracteristici menite să excludă oamenii de la participarea în societate dacă nu se conformează agendei globaliste. Potrivit ONU, ID-ul digital al lui Bill Gates va aduce numeroase beneficii pentru sutele de milioane de oameni din întreaga lume care nu dispun de mijloacele necesare pentru a-și stabili identitatea: "Îmbrățișarea digitalizării oferă o cale de a reduce acest decalaj de identitate la nivel mondial, identitatea juridică digitală servind drept piatră de temelie a infrastructurii publice digitale, favorizând interoperabilitatea între diverse sisteme."

ONU susține că identitatea digitală permite persoanelor strămutate să fie identificate cu ușurință și poate juca un rol în pregătirea pentru dezastre. "Aceste acte de identitate stochează informații personale valoroase, inclusiv reședința și condițiile medicale, care pot fi cruciale în timpul situațiilor de urgență." Cu toate acestea, ONU nu menționează faptul că tehnologia identității digitale va conferi elitei politice puterea de a îngheța conturile bancare ale oamenilor, de a le împiedica să cumpere bilete de avion, alimente, produse de primă necesitate și de a participa în societate în orice mod semnificativ.

"Identitatea digitală nu este doar un pașaport pe care îl veți avea pe iPhone-ul dumneavoastră sub forma unui pașaport digital. Ea presupune cam tot ceea ce guvernul ar dori să știe despre tine", a explicat Eva Vlaadingerbroek. "Dezavantajul este - și sper că oamenii vor începe să înțeleagă acest lucru - că guvernul vă poate închide. Dacă vreți să cumpărați un hamburger, ecranul roșu, nu pentru dumneavoastră. Acel zbor - nu pentru tine".

"Ei sunt foarte deschiși și sinceri în legătură cu obiectivul lor aici", a continuat Vlaadingerbroek. "Ar trebui să le luăm cuvântul foarte în serios și să spunem "la naiba, nu", ar trebui să îi anulăm imediat pe acești comuniști, ar trebui să spunem "ieșiți naibii din viața mea privată, nu vă las să urmăriți ce mănânc și unde merg". Forumul Economic Mondial a publicat în septembrie o serie de articole în care face presiuni pentru aplicarea DPI. FEM promite că noile "societăți fără numerar" și ID-urile digitale vor fi bine primite de către public datorită "tehnologiei cu zero cunoștințe"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE