Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Omul de știință care a condus investigația Lancet privind originea COVID se implică in ancheta privind biolaboratoarele secrete americane din Ucraina

Postat la: 06.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de știință american care a condus investigația revistei medicale Lancet privind originea COVID-19, Jeffrey Sachs, a fost de acord să interacționeze cu comisia parlamentară rusă care cercetează activitățile laboratoarelor biologice din Ucraina.

Membrii comisiei urmau să comunice cu el prin link video luni, a declarat Irina Yarovaya, copreședintele comisiei, vicepreședintele Dumei de Stat, la ședința comisiei.

„Am primit o confirmare și acordul de a interacționa, de a comunica cu comisia parlamentară de anchetă de la Jeffrey Sachs, căruia i-am trimis o invitație", a spus Yarovaya.

Competența personală a lui Jeffrey Sachs și „publicațiile care au fost scrise de el și un grup de oameni de știință din The Lancet", împreună cu eforturile proprii ale comisiei, vor permite „să se coreleze faptele expuse cu realitatea obiectivă care este evaluată astăzi de către oameni de știință din întreaga lume".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE