Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












OMS anunță lansarea unei "rețele de certificare a sănătății digitale" - va deveni aceasta semnul profețit al fiarei?!

Postat la: 13.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Luni, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a Organizației Națiunilor Unite (ONU), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a anunțat oficial lansarea mult-așteptatei "rețele globale de certificare a sănătății digitale" a organismului său globalist, care, din multe puncte de vedere, pare că ar putea face parte din profeția "Semnul fiarei".

Scopul acestei noi rețele a OMS este de a urmări și de a limita circulația oamenilor din întreaga lume pe baza obedienței lor față de ordinele guvernamentale, în special în timpul unei "urgențe de sănătate publică" precum coronavirusul Wuhan (Covid-19). Atunci când va fi lansată următoarea "pandemie", OMS va fi gata și va aștepta cu această nouă rețea pentru a controla totul.

Se pare că planul OMS este de a folosi această nouă rețea pentru a supraveghea toate operațiunile de vânzare și cumpărare, adică comerțul și economia, în timpul următorului eveniment global inventat, oricare ar fi acesta. Doar cei care pot prezenta dovada digitală că s-au supus dictaturilor guvernului, fie că este vorba de a primi un alt "vaccin" sau de a primi un fel de implant electronic cu microcip, vor avea voie să trăiască.

"Niciodată în istoria lumii nu a mai avut loc așa ceva", scrie Leo Hohmann despre ceea ce a avut loc deja în timpul covidiei și despre cum data viitoare va fi și mai rău. "A fost ceva fără precedent și totuși atât de puțini lideri creștini au scos în evidență ceea ce a fost."

"Ceea ce s-a întâmplat în 2020 și 2021 cu pașapoartele cu vaccinuri a fost doar un exercițiu pentru un program extins de identificare digitalizată care va fi de anvergură globală ... Cei care nu se vor supune vor fi desemnați drept dușmani ai sistemului și, prin urmare, un pericol pentru omenire." Este aceasta noua eră preconizată sau va apărea altceva care să dărâme totul ca fiind o Mare Înșelătorie în timp ce se implementează adevărata Nouă Ordine Mondială?, se intreaba Planet Today.

Potrivit lui Ghebreyesus, noul sistem este doar "prima piatră de temelie" a unui sistem care, atunci când va fi complet, va controla totul pe planetă - sau cel puțin aceasta este intenția. În viziunea lui Hohmann, elementele constitutive a ceea ce știm deja despre el seamănă foarte mult cu "sistemul malefic ... care vine din Europa, Imperiul Roman reînviat descris în cartea lui Daniel".

"Totul se face pentru a-i "ajuta pe oameni să se deplaseze" în timpul următoarei pandemii, care se pare că a fost deja programată", explică Hohmann. "Vă vine să credeți asta?"

"Mulțumim, Uniunea Europeană, pentru 'excelentul sistem de certificare pe care ni l-ați transferat', o contribuție la lume fără de care nu am putea trăi. Acesta este 'un bun public global', spune acest monstru. 'La scurt timp, vom extinde această infrastructură prin încorporarea altor utilizări, cum ar fi un certificat internațional de vaccinare digitalizat, carduri de imunizare de rutină și rezumate internaționale ale pacienților'.""

Acestea sunt cuvintele exacte ale lui Ghebreyesus, de altfel, așa cum le-a rostit la anunțarea noului sistem la prezentarea sa oficială. El a subliniat și a accentuat în repetate rânduri cuvântul internațional pentru a arăta clar că acesta este un efort global, nu doar un lucru izolat în Europa. Presa controlată de corporații învârte, bineînțeles, totul ca pe o veste "bună", susținând că acest nou "parteneriat digital de referință în domeniul sănătății", pentru a cita o sursă înșelătoare, are ca scop doar "consolidarea securității sanitare globale".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE