Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Omnicredit îți oferă o soluție care îți poate salva afacerea de numeroase neplăceri cauzate de lipsa numerarului. În acest articol vei afla cum

Postat la: 27.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

 

Procesul de înființare și dezvoltare al unei companii poate fi extrem de anevoios. Încă din prima clipă, te poți confrunta cu o mulțime de provocări care te pot determina să renunți la visul tău. Majoritatea antreprenorilor știu cât de greu este să pui pe picioare o afacere și cât de importat este să cauți soluții în permanență pentru a putea depăși orice obstacol și pentru a-ți putea dezvolta compania.

Omnicredit a fost înființat tocmai din dorința de a le susține afacerea celor aflați la început de drum și nu numai. Fiindcă seriozitatea reprezintă o caracteristică definitorie în acest domeniu, a fost introdus serviciul de factoring pentru companii. Prin intermediul acestuia, îți vei putea achita toate taxele și vei putea plăti cheltuielile, salariile dar și furnizorii la timp.

Punctualitatea este extrem de importantă în afaceri. Acest criteriu poate atrage clienți noi, îți poate prelungi colaborarea cu furnizorii de încredere și astfel, afacerea ta poate prospera. Lipsa acestei trăsături, poate să ducă la prăbușirea companiei tale, iar toată munca depusă pentru a clădi o afaceri poate fi în zadar. De aceea, atât taxele la stat, cât și plata salariilor sau a furnizorilor care asigură materiile prime trebuie achitate la timp. De multe ori, aceste acțiuni nu depinde de tine în totalitate, ci de încasarea facturilor de la clienți. Ce faci dacă timpul alocat plății lor este unul îndelungat? Simplu: apelezi la Omnicredit pentru a beneficia de serviciul de factoring pentru companii.

Ce înseamnă acest tip de serviciu?

Fără doar și poate, factoring-ul a reprezentat una dintre soluțiile la care a apelat numeroase companii pentru a obține numerarul de care avea nevoie pentru a-și putea continua activitatea. Prin intermediul acestei variante, companiile au reușit să încaseze banii de la clienți într-un timp mult mai scurt și astfel, fluxul de numerar a fost asigurat. Cum este posibil? Banca/IFN (în această situație, Omnicredit), în calitate de factor, preia facturile pe care compania ta (adică debitorul) le emite și îți va trimite banii aferenți produselor/ serviciilor pe care le comercializezi cu mult înaintea termenului scadent.

 Clienții tăi vor fi informați de către Omnicredit în legătură cu această schimbare. Cu alte cuvinte, aceștia vor plăti facturile într-o perioadă de timp convenabilă lor, însă tranzacția se va face în contul indicat de factor. Probabil te întrebi ce obține factorul din această tranzacție. În urma acestui serviciu, banca va obține un comision format dintr-un anumit procent din valoarea facturii pe aceasta o decontează în avans companiei tale.

De ce să optezi pentru serviciul de factoring?

Această alternativă îți oferă posibilitatea de a continua activitatea afacerii tale fără a întărzia plata taxelor și a cheltuielilor și implicit, fără a păta imaginea sa. Procesul este unul extrem de simplu și nu implică îndatoriri sau obligații suplimentare. Practic, va trebui să intri pe site-ul www.omnicredit.ro să completezi datele personale, să introduci datele companiei tale și să trimiți o cerere de factoring alături de actele necesare. Odată cu semnarea unui contract de factoring, vei scăpa de grija încasării întârziate a plății facturilor de către clienți și de lipsa lichidității din firmă. De asemenea, acest servciu îți va aduce și alte avantaje precum: controlul asupra cheltuielilor din firmă, eliminarea posibilității de a rămâne cu datorii și de a pierde clienți/ furnizori, beneficierea unei consilieri și sprijinului din partea echipei Omnicredit, capacitatea de a plăti la timp toate salariile, dezvoltarea afacerii etc.

Timpul este prețios în afaceri. Salvează-l prin ajutorul servciului de factoring. Intră acum pe www.omnicredit.ro și află mai multe detalii legate de acest subiect. Vei găsi pe site toate informațiile de care ai nevoie înainte de a lua o decizie.  

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE