Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Olimpic la matematică în comă. A căzut de la etajul IV al hotelului unde era cazat pentru concurs

Postat la: 26.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un copil în vârstă de 11 ani, elev al unui liceu din Galați, care participa la Olimpiada Națională de Matematică, a căzut, miercuri seara de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, unde era cazat împreună cu tatăl său. Băiatul a fost transferat în comă, la Spitalul Clinic de Urgență Județean Timișoara, noaptea trecută.

„S-a primit o solicitare pe 112 pentru un copil căzut de la etajul patru, la un hotel din Hunedoara, pe scara interioară. Echipajul SAJ cu asistent a ajuns la fața locului, a stabilizat victima și a transportat-o la UPU. Este în stare gravă, băiatul de 11 ani. Este în comă cu traumatism cranian grav", a declarat, conform presei locale, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara. În cauză Poliția Hunedoara a deschis o anchetă. "Polițiștii efectuează cercetări privind circumstantele in care s-a produs nefericitul incident", a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Din primele informații, se pare că băiatul s-ar fi dezechilibrat și a căzut de la înălțime, de pe balustrada scării, de la etajul patru al hotelului. În urma impactului, minorul a fost rănit sever și a fost transportat de un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal din Hunedoara, unde s-a constatat că a suferit un traumatism cranian grav, astfel că pacientul a fost trimis la spitalul din Timișoara, pentru intervenția chirurgicală iminentă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE