Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Olena Zelenska a explicat de ce ea și președintele ucrainean trăiesc separați: "Dacă avem noroc ne întâlnim la birou!"

Postat la: 22.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Volodimir Zelenski locuiește în prezent separat cu soția sa, Olena, din motive de securitate. Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean, a răspuns la o întrebarea despre căsnicia sa.

Potrivit primei doamne a Ucrainei, ei locuiesc în prezent separat, informează The Jerusalem Post. Zelenska a spus motivul pentru care ea și soțul ei locuiesc separat. Despărțirea este din motive de securitate. În același timp, potrivit Olenei, uneori se pot întâlni și discuta.

"Dacă avem noroc, ne întâlnim la birou pentru masa de prânz. Niciunul dintre noi nu își poate permite petrecerea timpului liber sau distracție în acest moment", a subliniat soția liderului ucrainean. Zelenska a adăugat că se văd în mod regulat la birou, dar, în același timp, Volodimir Zelenski își petrece noaptea acolo, adică la birou, în timp ce ea se întoarce acasă la copiii ei.

Reamintim că prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a vizitat Israelul, unde a inaugurat la Ierusalim o alee numită după Șcepaniuki, un personaj din timpul celui de-al Doilea Război Mondial ce a ascuns în casa sa evrei persecutați de regimul nazist.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE