Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Olandezul pedofil ar fi abuzat sexual și o fetiță de 8 ani din Iași. Detalii din anchetă

Postat la: 26.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Olandezul pedofil Johannes Visscher, cel care ar fi ucis fetița de 11 ani din Gura Șuții iar apoi s-a sinucis, ar fi mai agresat în urmă cu trei ani o fetiță de 8 ani din județul Iași, conform unei anchete BZI.ro. Surse judiciare citate de Realitatea TV spun că fetița a fost abordată în limba română și autoritățile au exclus la acel moment pista unui suspect venit din străinătate.

Apar noi informaţii şocante în cazul crimei din Dâmboviţa. Suspectul olandez, care s-a sinucis zilele trecute, se pare că ar mai fi făcut o victimă, la Iaşi. În iunie 2016, acesta a stat câteva zile în oraş, iar în acea perioadă o fetiţă a fost agresată sexual. Mai grav este că, deşi familia victimei a anunţat poliţia, nu s-a întâmplat nimic, iar suspectul a plecat liniştit din ţară.

Imaginile surprinse în 2016 au fost făcute publice abia după doi ani, în 2018. Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, pedofilul a abordat fetița în limba română. Johannes Visscher, olandezul de 46 de ani, a petrecut câteva zile și la Iași, în urmă cu câțiva ani, mai precis între 13 și 16 iunie 2016, și a făcut, se pare, o victimă. Johannes Visscher a intrat în 2016, în jurul datei de 13 iunie, în județul Iași. Exact în aceași perioadă o fetiță de 8 ani din Iași a fost agresată sexual.

Se pare că, la Iași, acesta a folosit un autoturism marca Skoda Rapid. Exact această mașină a fost identificată și de victima, dar și de o vecină, care a și anunțat familia. Pe data de 15 iunie 2016, olandezul se deplasa cu un autoturism marca Skoda prin județul Iași. Așa a ajuns în comună ieșeană Horlesti. A dat câteva ture prin sat și a întâlnit o copilă, pe atunci în vârstă de 8 ani. Micuța a plecat de acasă până la magazin, vrând să cumpere două pâini și un suc.

De precizat este că magazinul se află la aproximativ două-trei sute de metri de casă copilei. Olandezul s-ar fi apropiat cu mașină de ea și ar fi ademenit-o cu o gumă de mestecat. Micuța care avea în mână o sacoșă, s-a urcat în mașină olandezului crezând că acesta vrea să facă o faptă bună și că o va lasă în față casei în care locuiește.

Fetița i-a spus bărbatului să oprească în față gardului verde, acolo unde locuia. Acesta nu a oprit acolo și a condus aproximativ doi kilometri până la ieșirea din sat. Acolo, ar fi luat-o pe copilă în brațe și ar fi mângâiat-o în zonele intime. Speriată din cale-afară, fetița a început să țipe că din gură de șarpe.

În acel moment, agresorul s-a speriat probabil și a întors mașină, lăsând-o pe copilă în față casei. Până să fie adusă înapoi de agresor, părinții feței aflaseră deja ce s-a întâmplat de la o vecină care a văzut când micuță s-a urcat în mașină necunoscutului. Imediat, părinții feței au sunat la 112 și au spus că fiică lor a fost luată de un necunoscut din față casei. Până să ajungă polițiștii la locul indicat, copila s-a întors, conform BZI.ro.

Procurorul general al României a făcut zilele trecute o declarație în care preciză că nu știe dacă mai există victime, dar trebuie verificate toate pistele.

Reporterii cotidianului BZI au cerut câteva informații de la reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, vrând să afle dacă olandezul este bănuit de vreo faptă care s-ar fi petrecut pe rază județului Iași. "În perioada 13-16 iunie 2016 au fost semnalate 8 cazuri de dispariție a unor minori. Șapte dintre aceștia au fugit din centrele de plasament, iar o minoră a plecat din Iași la Botoșani, la prietenul ei. Toți au fost găsiți și au declarat că nu au fost victime ale unor infracțiuni", au transmis reprezentanții IPJ Iași prin purtătorul de cuvânt.

Ce nu a precizat purtătorul de cuvânt a fost faptul că pe data de 15 iunie 2016, doi părinți din Horlesti, județul Iași, cereau disperați ajutorul polițiștilor spunând că fiică lor minoră a fost luată din față casei de un necunoscut, dusă pe un câmp și agresată sexual. Atunci, în 2016, a fost deschis un dosar penal și s-au făcut verificări. Agresorul nu a fost prins și totul are o explicație. Oricât de repede s-ar fi mișcat polițiștii ieșeni, nu l-ar fi putut identifică și prinde pe suspect. Motivul? Pe data de 16 iunie plecase din Iași și din țara.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE