Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Şoc şi groază într-un magazin din Timişoara. Un bărbat a murit subit în timp ce făcea cumpărături

Postat la: 20.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un client al unui supermarket din Timişoara a murit subit în timp ce se afla la cumpărături, sub privirile speriate ale persoanelor care se aflau în magazin. Un echipaj medical a intervenit de urgenţă la faţa locului, însă nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 51 de ani.

Bărbatul a intrat în supermarket, miercuri seara, pentru a-şi face cumpărăturile, însă în timpul acesta i s-a făcut rău. Acesta a încercat să îşi găsească un punct de sprijin, însă s-a prăbuşit pe jos. Clienţii care se aflau aproape de victimă au chemat de urgenţă angajaţii magazinului, care au sunat la 112.

La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj al Ambulanţei, însă în ciudae eforturilor medicilor, bărbatul de 51 de ani nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii au blocat intrarea în magazin, clienţii fiind dirijaţi să pătrundă pe o altă uşă, până când trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat de medicii legişti. Cel mai probabil bărbatul a facut un infarct, însă cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE