Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O tornadă deasupra Capitoliului în timp ce McCarthy lansează o anchetă de punere sub acuzare a lui Biden ce ar putea duce la demiterea presedintelui SUA

Postat la: 26.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nor în formă de pâlnie - o mini-tornadă - a fost văzut marți deasupra clădirii Capitoliului SUA, în timp ce președintele McCarthy a lansat o anchetă de punere sub acuzare a lui Joe Biden.

McCarthy a sugerat punerea sub acuzare luni seară, în timpul unei apariții la Fox News, după ce s-a raportat că fostul asociat de afaceri al lui Hunter Biden va depune mărturie despre corupția lui Joe Biden. (amanunte AICI)

Fostul asociat al lui Hunter Biden și infractor condamnat, Devon Archer, ar fi cooperat cu parlamentarii republicani și va depune mărturie în această săptămână cu privire la mita de 10 milioane de dolari din Ucraina-Biden.

Potrivit jurnalistei Miranda Devine de la New York Post, Devon Archer va cânta ca un canar și va spune Congresului că Hunter Biden l-a pus pe tatăl său, Joe Biden, pe atunci vicepreședinte, pe speaker la întâlnirile cu asociații săi de afaceri din străinătate de cel puțin două duzini de ori.

"Acest lucru se ridică la nivelul unei anchete de punere sub acuzare... ceva ce nu am mai văzut de la Richard Nixon, care a folosit armamentul guvernului pentru a beneficia de familia sa și a refuza supravegherea Congresului", a declarat McCarthy despre crimele lui Biden.

Camera Reprezentanților urmează să intre într-o vacanță de șase săptămâni în această săptămână, astfel că ancheta de destituire nu va începe până în toamnă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE