Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O poliţistă din Mexic a omorât o refugiată rupându-i gâtul în timp ce o aresta. VIDEO nerecomandat persoanelor sensibile

Postat la: 30.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Evenimentul a fost înregistrat, iar mai multe clipuri circulă pe internet. Sâmbătă, într-o staţiune de lux din Mexic, o femeie a murit în timp ce era arestată de o patrulă de poliţie.

Victoria Esperanza Salazar Arrianza, 36 de ani, originară din Sonsonate, El Salvador, a murit când a fost arestată de patru agenţi ai Direcţiei municipale de securitate publică din Tulum. Biroul Procurorului General din Quintana Roo a anunţat că investighează cazul ca o omucidere la care „elemente ale poliţiei municipale, probabil, au participat", informează El universal. Evenimentele au avut loc în cartierul Tumben Ka, din Tulum, o celebră staţiune de lux mexicană. Conform primelor versiuni, Victoria „tulbura ordinea publică", astfel încât patrula 9276 a ajuns la faţa locului.

În mai multe videoclipuri difuzate pe reţelele de socializare, ofiţerii, 3 bărbaţi şi o femeie, sunt filmaţi în jurul victimei încătuşate şi căzută pe asfalt. În acel moment femeia ofiţer pune genunchiul pe spatele reţinutei. Potrivit autopisiei, femeia a murit din cauza fracturii a două vertebre cervicale. Şeful poliţiei din oraşul Caraibelor a fost demis. Într-un alt videoclip se poate observa trupul imobil al fameii, în timp ce patrula o urmăreşte. Pe fundal se aud oamenii care spun că reţinuta „Nu mai mişcă." Ulterior, o altă patrulă de poliţie soseşte la locul faptei şi trupul femeii este urcat într-o remorcă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE