ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Șoșoacă susține că a dejucat o tentativă a lui Marcel Ciolacu și George Simion de a o împiedica să candideze la prezidențiale: Ne-am trezit că partidul SOS e inactiv fiscal!

Postat la: 22.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Diana Șoșoacă, șefa partidului pro-rus SOS, a declarat joi că a fost ținta unei tentative orchestrate de Marcel Ciolacu și George Simion de a opri candidatura sa la prezidențiale. Ea a spus că partidul SOS a fost declarat inactiv fiscal de ANAF și că ar fi reușit să rezolve situația.

Șoșoacă și Simion au electorate care se suprapun, iar o eventuală ieșire din cursa prezidențială a unui dintre ei ar putea să ducă la creșterea celuilalt. Șoșoacă a explicat că efectul unei astfel de situații în care SOS e inactiv fiscal e imposibilitatea legală de a-și angaja un mandatar financiar, ceea ce ar însemna că partidul nu poate avea candidați nici la prezidențiale, nici la alegerile parlamentare. Ea a dat vina pe contabila partidului, despre care a susținut că ar fi fost "șantajată" să nu depună actele necesare la ANAF, și i-a blamat pe Ciolacu, Simion și serviciile secrete, fără să prezinte însă nici o dovadă.

"Ne-am trezit că suntem inactivi fiscal în sistemul ANAF, adică să nu mai pot angaja mandatar financiar, deci să nu mai pot merge mai departe cu candidatura. Nu ne-a fost comunicată această decizie. A fost pusă pe net de un grup infracțional organizat. De unde au avut ei acest act? Am sunat și mi-au spus că e posibil să fie o eroare. Aflu că contabila, angajată din martie, nu a depus bilanțul și nu s-a înregistrat în SPV. Doamna contabilă a fost șantajată să nu depună actele pentru SOS ca să nu candidez eu. Azi, după verificări, s-a înregistrat în SPV, a urcat toate actele și acum se așteaptă reactivarea partidului. Va avea o plângere penală din partea instituțiilor abilitate. Cine crezi că a dat decizia? Sunt oameni ai serviciilor secrete care vor să oprească SOS să candideze. Oameni care fac jocul lui Ciolacu împreună cu Simion. Dle Ciolacu, credeai că rămân lucrurile ascunse?", a spus Șoșoacă într-un video postat pe rețelele sociale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE