Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O maimuță de 43 de ani a terminat jocul Minecraft. Cum a reușit să facă ultima misiune VIDEO

Postat la: 19.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un cimpanzeu pitic (bonobo), Kanzi, în vârstă de 43 de ani, născut şi crescut în captivitate în Statele Unite, l-a învins pe Dragonul din Ender - o sarcină deloc uşoară pentru om -, "boss"-ul final din jocul video Minecraft, după şase luni de antrenament.

Acest specimen foarte inteligent a avut nevoie de şase luni de antrenament pentru a se familiariza cu jocul, pentru a-l termina. Această experienţă unică a fost împărtăşită cu publicul de către youtuberul american ChrisDaCow. Youtuberul a publicat două înregistrări video, una în iulie, despre procesul de învățare al maimuţei, iar cealaltă sâmbătă, în care privitorii au asistat la bătălia finală.

Pentru a reuşi, primata a beneficiat de comenzi adaptate. Kanzi a fost susţinut, de asemenea, de către Teco, un congener mai puţin pregătit decât el. În această înregistrare, Kanzi face mai multe acţiuni, de exemplu trage în cristale de regenerare sau le mănâncă, pentru a se vindeca.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE