Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O legendă din Premier League, care a cerut publicului vaccinarea obligatorie a jucatorilor, s-a prăbușit în direct VIDEO

Postat la: 25.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Analistul ESPN și fostul portar din Premier League Shaka Hislop, complet vaccinat, s-a prăbușit duminică în direct, devenind ultimul dintr-un număr uimitor de sportivi profesioniști care s-au prăbușit, mulți dintre ei murind subit, în ultimii doi ani.

Vorbind în direct pentru a prefața meciul de pre-sezon dintre giganții fotbalului AC Milan și Real Madrid la Rose Bowl din Los Angeles, Hislop avea un ușor zâmbet pe față când a început să se clatine înainte de a se prăbuși în față spre colegul său de mult timp de la ESPN, Dan Thomas.

Imaginile video arată că Thomas a cerut foarte repede ajutor în momentul tulburător surprins în direct la televizor.

 

 

În mod firesc, a existat o îngrijorare imediată pentru Hislop, un bărbat în vârstă de 54 de ani, cu o stare de sănătate bună, care a reprezentat atât Anglia, cât și Trinidad și Tobago la nivel internațional în lunga sa carieră de portar.

În august 2021, Hislop și-a folosit influența pentru a-i îndemna pe toți fanii fotbalului să se vaccineze cu ajutorul injecțiilor experimentale Covid.

În timpul pauzei de pauză, un Thomas agitat, dar cu un aer ușurat, a revenit în emisie pentru a risipi orice temeri și pentru a-i asigura pe telespectatori că Hislop se recuperează în spatele scenei.

"Pauză atunci, aici la Rose Bowl, este AC Milan 2, Real Madrid zero. Dar, desigur, acest lucru este foarte secundar față de ceea ce s-a întâmplat înainte de meci", a spus Thomas.

"Evident, prietenul meu Shaka nu este aici, dar așa cum este, este o veste bună.

"Este conștient, vorbește, cred că este puțin jenat de tot ce s-a întâmplat, și-a cerut scuze din plin. Nu este un om căruia să-i placă ca oamenii să facă scandal pe seama lui.

"Evident, mult prea devreme pentru a face orice fel de diagnostic, dar important este că Shaka este conștient și am vorbit și cu familia sa.

"Am vorbit cu soția sa și lucrurile par să fie în regulă. Prostul de Shaka. Vă mulțumim pentru toată dragostea voastră și, după cum se vede, se pare că va fi bine."

Fostul mijlocaș de la Southampton, Matt Le Tissier, a citat pe Twitter o postare în care sublinia că prăbușirea lui Hislop "nu este normală". Le Tissier a scris luni dimineață: "Sper din tot sufletul că doar a leșinat și îi doresc o recuperare rapidă".

Într-un târziu duminică seara, fanaticul de 54 de ani a făcut referire la unul dintre propriile sale tweet-uri din iunie 2021, care spunea: "Nu am mai văzut niciodată un mesaj de acest gen: "Dacă credeți că propaganda Covidului a fost rea, așteptați să vedeți chestiile despre schimbările climatice pe care le au în plan".

"De unde am știut?", a întrebat Le Tissier în actualizarea sa, în mod clar încrezător că conspirațiile sale erau pe bani. "Nu de extremă dreapta, doar de dreapta până acum".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE