Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O gravidă de 33 de ani a murit de COVID-19. Fusese infectată chiar de fratele ei

Postat la: 08.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O gravidă în vârstă de 33 de ani a fost infectată cu noul coronavirus chiar de fratele ei și a ajuns la spital. Din nefericire, femeia din județul Alba avea să moară. În urmă cu o săptămână decedase și mama ei.

Femeia de 33 de ani, însărcinată, s-a infectat de la fratele ei, care venise, de curând, de la muncă din Spania. Surse medicale citate de alba24.ro au precizat că o tânără de 33 de ani însărcinată în 24-25 de săptămâni şi confirmată cu coronavirus ar fi fost transferată la Alba Iulia de pe secţia de ATI a spitalului din Târgu Mureş. Avea să moară pe un pat de spital din Alba.

O femeie din Baia Mare, însărcinată în cinci luni și infectată cu noul coronavirus, a murit. Ea se afla internat în spital de două săptămâni. Avea doar 31 de ani. Starea victimei cu numărul 22 al zilei a fost una gravă încă de la internare. Domiciliată în Șomcuta Mare, femeia a fost transportată la spitalul din Baia Mare după ce s-a simțit extrem de rău și a fost intubată. Medicii i-au pus diagnosticul de dublă pneumonie, dar a refuzat tratamentul pentru că era însărcinată.

Din păcate, la scurt timp, tânăra s-a simțit și mai rău. Medicii au luat decizia să-i facă testul pentru COVID-19. Acesta a ieșit pozitiv și tânăra a fost transferată la Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) - Suport COVID. Tratamentul pentru coronavirus nu a dat rezultatele dorite și doctorii au fost nevoiți să încerce și altceva. S-a făcut apel la donatori de plasmă dintre persoanele care au fost deja infectate și s-au vindecat, dar nici așa nu au putut să o salveze. În buletinul oficial al autorităților, tânăra a fost trecută având comorbidități.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE