Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O femeie din Deva, suspectă de infecție cu coronavirus după o excursie în Thailanda

Postat la: 16.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie în vârstă de 56 de ani din Deva, suspectă de infecţie cu coronavirusul COVID 19, după o excursie pe care a făcut-o în Thailanda, a fost transportată de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, urmând să fie stabilit exact diagnosticul pacientei, a informat Prefectura Hunedoara.

Aceasta s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Deva cu sindrom febril şi, după un prim consult de specialitate, a fost imediat izolată, activându-se procedurile prevăzute pentru situaţii de "posibilă infecţie cu coronavirus". "Pacienta, cu domiciliul în Deva, a călătorit 7 zile în Thailanda şi s-a întors în ţară în data de 13 februarie prin Aeroportul Otopeni", a precizat instituția.

O maşină autospecială de transport pentru victime multiple (ATPVM) de la Detaşamentul de Pompieri Deva a transportat femeia la Timişoara în condiţii speciale. După efectuarea transportului, autospeciala va trece printr-un proces de decontaminare efectuat de echipajul CBRN (cercetare chimică bacteriologică şi radionucleară) din cadrul ISU Timiş. În urma investigaţiilor şi analizelor medicale efectuate la spitalul din Timişoara urmează să se stabilească exact diagnosticul pentru pacienta din Deva.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE