Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O femeie care circula pe trotinetă electrică, pe un drum național, a fost lovită mortal de o mașină

Postat la: 17.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost acroşată de un autoturism şi accidentată mortal la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, în timp ce se deplasa cu trotineta electrică în afara localităţii pe DN 22, către comuna Lumina.

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost acroşată de un autoturism şi accidentată mortal la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, în timp ce se deplasa cu trotineta electrică în afara localităţii pe DN 22, către comuna Lumina, informează Inspectoratul de Poliţiei Judeţean (IPJ) Constanţa, scrie Realitatea de Constanța.

Conform sursei citate, sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 de ani.

''În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a conducătoarei trotinetei electrice, iar autoturismul, după impact, a părăsit partea carosabilă prin dreapta, şi s-a răsturnat'', se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE