Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O femeie a murit după ce s-a aruncat de la etaj în spitalul din Roman

Postat la: 09.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie de 54 ani a murit, marţi dimineață, după ce s-a aruncat de la etajul al doilea al secţiei Spitalului municipal Roman unde era internată. Trupul femeii din Iași a fost descoperit de medicii spitalului, care au constatat decesul și au chemat poliția.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de către cadrele medicale cu privire la faptul că o femeie s-a aruncat în gol de la etajul al doilea al secţiei unde era internată. Din păcate, în urma impactului cu solul a intervenit decesul. Colegii criminalişti şi de investigaţii criminale care au efectuat cercetarea la faţa locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 54 de ani, din Iaşi.", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Robert Costan.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce a determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE