Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O femeie a călcat pe un mușuroi de furnici și a murit imediat: care este principala ipoteză

Postat la: 30.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cathy Weed, din Lawrenceville (Georgia - SUA), a murit în 24 iunie. Din primele informaţii, femeia a avut o alergie severă, după ce a călcat din greşeală pe un muşuroi de furnici și se crede că a murit înainte de a putea ajunge la medicamente sau să ceară ajutorul cuiva, au spus cei dragi, informează New York Times.

În urma tragediei, comunitatea s-a strâns imediat ca să-i ofere ajutor fiului de 15 ani al lui Weed, care joacă baseball pentru liceul Mountain View, scrie New York Times.

''Cathy a avut întotdeauna zâmbetul pe buze. A fost mereu atât de veselă, a încurajat mereu fiecare băiat din echipă, nu doar pe fiul ei'', a declarat prietena ei Zuhera Waite.

Până în prezent, comunitatea Mountain View a strâns, de asemenea, peste 4.000 de dolari pentru familia lui Weed.

Medicul legist încă lucrează la determinarea cauzei oficiale a morții femeii. Într-o postare făcută pe Facebook, în iunie 2018, Weed a împărtășit o fotografie cu ea în spital după ce a avut o reacție alergică tot la furnicile de foc.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE