Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O britanică riscă închisoare în Dubai, după ce acum trei ani și-a insultat pe Facebook fostul soț și pe noua lui soție

Postat la: 08.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie din Marea Britanie a fost arestată pe aeroportul din Dubai și riscă doi ani de închisoare pentru că acum trei ani a pus pe Facebook un comentariu în care își insulta fostul soț și mai ales pe noua lui soție. Laleh Shahravesh, cetățean britanic, a trăit 18 ani cu fostul soț.

Arestarea a survenit exact când Laleh a venit în Dubai pentru a asista la înmormântarea fostului soț, scrie BBC. Acuzația este legată de două comentarii pe care le-a pus în 2016 la o postare pe Facebook a fostului soț care anunța că s-a recăsătorit. Într-un comentariu postat în limba farsi la una dintre poze, Laleh scria: "Sper să ajungi în pământ idiotule! La naiba cu tine!. M-ai părăsit pentru <calul> ăsta!".

Femeia cu care fostul soț s-a recăsătorit a făcut plângere după ce comentariul injurios a fost postat, iar legile dure din Emiratele Unite spun că o persoană poate fi amendată și chiar și condamnată la închisoare pentru comentarii defăimătoare pe rețelele sociale. Laleh Shahravesh, care a venit în Dubai împreună cu fiica sa de 14 ani, a rămas uluită de faptul că a fost arestată.

Ea a fost căsătorită timp de 18 ani cu bărbatul pe care avea apoi să-l atace în acel comentariu dur. Din cei 18 ani, doar opt luni a trăit în Emiratele Unite. Cei de la asociația Detained in Dubai spun că decizia de arestare este dură. Femeia riscă și amendă maximă de 50.000 de lire sterline.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE