Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O boală mortală necunoscută a facut cel puțin 12 victime în două săptămâni în Uganda. Autoritățile medicale fac investigații

Postat la: 22.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritățile sanitare din Uganda investighează un focar de boală neidentificată care a provocat moartea a cel puțin 12 persoane în decurs de două săptămâni în districtul Kyotera din regiunea centrală, transmite BBC.

Pacienții afectați prezentau erupții pe piele care se tot extindeau, iar în câteva zile au murit. Unii aveau membrele umflate. Ministerul Sănătății din Uganda a colectat mostre proaspete de piele de la unul dintre pacienții care a murit la un spital general local săptămâna trecută.

Descoperirile sale încă nu au fost comunicate publicului. Oficialii locali din district spun că unii pacienți căutau tratament la vindecătorii tradiționali în loc să meargă la unitățile sanitare. Aceștia au declarat că a devenit dificil să îi împiedice pe unii dintre pacienți să facă acest lucru, deoarece boala era necunoscută.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE