Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O apropiată a lui Dan Voiculescu a cumpărat Domeniul Știrbey de la Buftea

Postat la: 05.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Compania Dream Film Production Company, care le-a avut pe fiicele lui Dan Voiculescu drept asociați și deținută acum de o directoare a Intact Media Group, a cumpărat, la licitație, Domeniul Știbey din Buftea la un preț de 8,05 milioane de euro.

Compania Dream Film Production Company, fostă Antena 4 SRL, o are ca unic asociat pe Dana Bugean (37 de ani), fostă președinte a Partidului Umanist Social Liberal și membru activ al partidului inspirat de Dan Voiculescu. Ea a lucrat ca jurnalist în cadrul grupului Intact, iar din 2011 este director de vânzări pe proiecte TV speciale în cadrul Antena Group. Bugean deține și cunoscutul furnizor de decorațiuni și cadouri pentru nunți și botezuri Le Cose Animate. Până în noiembrie 2018, când și-a schimbat denumirea, firma Dream Film Production Company a fost deținută de Camelia și Corina Voiculescu, fiicele lui Dan Voiculescu, și de Grupul Industrial Voiculescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE