Noul iPhone 15 Pro Max e extrem de fragil. Momentul în care dispozitivul este spart cu mâinile goale: "N-am anticipat asta deloc!" VIDEO
Postat la: 27.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Fanii Apple sunt nevoiți să se întrebe dacă ar plăti peste 1.300 de dolari americani pentru un telefon care poate să se spargă în mâinile lor, întrucât o recenzie arată cât de fragil este noul iPhone 15 Pro Max.
Noul vârf de gamă Apple s-ar putea lăuda cu construcția sa de ultimă generație, cu rama sa ușoară din titan, dar un recenzor a descoperit o problemă gravă la acest telefon. YouTuberul JerryRigEverything, al cărui nume real este Zack Nelson, a testat cele mai recente produse Apple până la punctul de distrugere în cadrul testului său de "Durabilitate".
Cu o ușoară îndoire efectuată de Nelson, sticla din spate a iPhone-ului 15 Pro Max s-a spart în mâinile lui. "O să fiu sincer," a spus domnul Nelson în timp ce sticla s-a spart cu un pocnet. "N-am anticipat asta deloc. Voi mă urmăriți testând durabilitatea smartphone-urilor de aproximativ 11 ani acum, și majoritatea telefoanelor nu se sparg. iPhone-urile în special nu se sparg, niciodată." El a adăugat că crăparea a fost "neobișnuit de rapidă" și că a fost "puțin uluit" de rezultatele testului său.
În schimb, iPhone 15 Pro, de dimensiuni mai mici, nu a fost deteriorat de același test, iar sticla din spate a rămas intactă, în ciuda faptului că a fost supus aceluiași nivel de stres. Nelson a speculat că sticla s-a spart atât de ușor din cauza faptului că rama din titan este mult mai puțin flexibilă decât construcția din aluminiu și oțel inoxidabil a modelelor anterioare.
În timp ce iPhone 15 Pro și Pro Max încă au un cadru intern din aluminiu reciclat, benzile exterioare sunt realizate din titan foarte puternic și ușor, ceea ce ar putea face telefonul mai puțin flexibil și mai predispus la rupere. Aceeași bandă de titan a cauzat probleme și altor recenzori în etapa inițială, deoarece uleiurile de pe degetele utilizatorilor au determinat schimbarea culorii metalului prin manipulare obișnuită. Cu toate acestea, Apple a confirmat că decolorarea nu este permanentă și poate fi îndepărtată cu o cârpă curată udată.
În modelele anterioare de iPhone, sticla din spate era mai adânc integrată în carcasă, ceea ce o făcea dificilă și costisitoare de îndepărtat și înlocuit, scrie dailymail. Potrivit paginii de suport pentru reparații și service a Apple, repararea sticlei din spate ar costa doar 199 de dolari (163 de lire sterline) pentru un iPhone 15 Pro Max și doar 169 de dolari (139 de lire sterline) pentru a repara sticla de pe 15 Pro. În comparație, iPhone 14 costă 549 de dolari (450 de lire sterline) pentru a repara - cu 350 de dolari (287 de lire sterline) mai scump decât succesorul său.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Cum au fost folosite ca spioni de către agențiile de informații animalele și animalele false
CIA și alte agenții de informații au folosit animale, precum porumbei, pisici, balene și pești pisică robotizați, ca spioni de-a lungul istoriei.
-
Presa din SUA îi face portretul lui Călin Georgescu și susținătorilor acestuia: Noii Rasputini!
Pini împodobiți cu zăpadă se înșiră pe malul unui lac cu apă glacială. Ninge; în surdină se aude o melodie ca de spa. Un bărbat grizonat cu un chip plăcut se află lângă lac. Începe să se dezbrace.
-
Cele 10 crize care vor decima omenirea in urmatorii 50 - 80 de ani. Este aproape inevitabil ca rasa umana va fi o amintire peste 100 de ani
Omenirea se afla intr-un declin fără precedent, iar in urmatorii 50 pana la 80 de ani populatia umana a planetei va ajunge la cateva zeci de mii de supravietuitori, conform ultimelor statistici oferite de Census USA. Intrebarea pe care si-o pun specialistii este daca nu cumva este prea tarziu ca rasa umana sa se mai salveze si sa nu fie inlocuita de roboti si masinarii coordonate de inteligenta artificială. Si iata de ce:
-
Șocante și îngrozitoare - 44 de statistici din 2024 care sunt aproape prea nebunești pentru a fi crezute
Autorul american Michael Snyder rezumă statisticile din 2024 care sunt șocante. De la mărimea datoriei naționale a Americii și datoria totală a gospodăriilor americanilor, la scăderea numărului de spermatozoizi și cât de mult se umple creierul nostru cu plastic.
-
Producătorii de carne de porc folosesc Terapia Genică pe bază de ARNm pe animale încă din 2018
Dr. Joseph Mercola, medic osteopat, evită carnea de porc din 2018. Mercola are o abordare a stării de bine „la nivelul întregii persoane", ajutându-și pacienții să dezvolte atitudini și stiluri de viață care îi pot ajuta să preia controlul asupra sănătății lor. Acesta este motivul pentru care îi îndeamnă și pe aceștia să evite consumul de carne de porc.
-
Wall Street Journal: "Trump aduce după el o lume post-europeană"
„Statele Unite se pregătesc pentru o lume post-europeană", după ce Trump „a înțeles că Europa a abdicat de la rolul ei în istorie", opinează The Wall Street Journal.
-
Marea Aliniere începe în 21 ianuarie si se incheie pe 28 februarie când șapte planete se vor vedea pe cerul noptii
În seara zilei de 28 februarie 2025, toate celelalte șapte planete din sistemul solar vor apărea pe cerul nopții în același timp: Saturn, Mercur, Neptun, Venus, Uranus, Jupiter și Marte se vor alinia într-un rând ordonat - o sărbătoare magnifică pentru ochi, cunoscută sub numele de marea aliniere planetară.
-
Elon Musk îl ia la woke pe Justin Trudeau: "Fată, nu mai are importanță ceea ce spui!"
Miliardarul Elon Musk, unul dintre apropiații lui Donald Trump, i s-a adresat premierului canadian demisionar Justin Trudeau (53 de ani), într-un comentariu pe rețeaua de socializare X, cu apelativul „fată", în scandalul generat de intenția lui Trump de „anexare" a Canadei.
-
Micutzu a reacționat în cazul mașinii lui Popovici: "Suveranisto-globaliști, globalisto-suveraniști, vă felicit... și vă pup din Tenerife!"
David Popovici (20 de ani), campion olimpic la înot la Jocurile de la Paris din 2024, a fost invitat la podcastul MCN moderat de Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de Micutzu, unde a recunoscut că și-a achiziționat recent o mașină de lux, este vorba despre un Porsche Spyder, al cărui preț este de aproximativ 150.000 de euro.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Revoltă în Germania, după aderarea deplină a României și Bulgariei la Spațiul Schengen. „Dezastru pentru siguranța oamenilor în Europa"
- 2.Descoperirea unui misterios sarcofag egiptean cutremură lumea arheologică
- 3.Grupul Rockefeller face profeții spectaculoase: "Națiuni considerate fără speranță, precum Portugalia și Grecia, sunt acum luminile continentului"
- 4.Controlul statului asupra vietii private: ANAF monitorizează retragerile din bancomate. Atenție la suma pe care o scoateți
- 5.Experimentul care dă fiori Europei: cu un laptop și un smartphone, un expert IT a dezvăluit riscurile panourilor fotovoltaice
- 6.Rusia șochează lumea medicală: a reușit dezvoltarea unui vaccin care reușește să trateze majoritatea tipurilor de cancer!
- 7.Mașina care bate toate recordurile și costă doar 15.000 de dolari se vinde deja pe piața din China si vine in Europa.
- 8.Fost deputat PSD și șef al PUSL Vrancea i-a zburat creierii cu cinism unui tânăr aflat pe domeniul său de vânătoare
- 9.Am intrat în spatiul Schengen si nu prea. Care sunt statele care au reintrodus controale la frontiere
- 10.Boala Ursulei von der Leyen are legatura cu vaccinurile mARN Covid. Pe 6 ianuarie 2025 are termen in procesul legat de SMS-urile cu Alfred Bourla de la Pfizer
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu