Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noi restricții pentru români de la 1 august

Postat la: 28.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul României, Ludovic Orban, a anunțat astăzi, 28 iulie, ce noi restricții are în vedere Guvernul, care ar putea fi introduse începând cu data de 1 august. În dezbatere se află limitarea programului cluburilor și teraselor în unele zone precum și obligativitatea purtării măștilor în spații deschise aglomerate.

„Singurele discuții sunt legate de limitarea programului la cluburi și terase, dar numai în anumite zone unde e gradul de răspândire mai mare. Deci nu la nivel național. De asemenea, e discuția legată de posibilitatea introducerii obligativității purtării măștilor în spații deschide aglomerate, unde nu se poate păstra distanța de protecție", a explicat Ludovic Orban. Premierul a anunțat că specialiștii au formulat o serie de recomandări și propuneri de care se va ține cont. Măsurile vor fi stabilite într-o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență de marți, 28 iulie, și reglementate într-o ședință de Guvern care ar urma să aibă loc o zi mai târziu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE