ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Noi dezvaluiri socante despre "antrenorul de genii": Lajos Kristof ar face parte dintr-o grupare infracțională organizată. "A fost instruit pentru asta"

Postat la: 25.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Multe informații șocante au ieșit la suprafață despre Lajos Kristof, „antrenorul de genii" care s-a dovedit a fi, de fapt, un mare impostor, un violator și un pedofil, prins în fapt când agresa sexual un minor, un băiat de 14 ani.

În ciuda cărții sale de vizită, de profesor „internațional", cu studii și gânduri bune, mereu în căutare de sponsori, Lajos era foarte vulgar, duplicitar, manipulator și evazionist. De asemenea, el este acuzat că face parte dintr-o rețea bine închegată de abuzatori. Foștii colaboratori ai violatorului au împărtășit povestea, public. Potrivit mărturiilor, Lajos „era libidinos cu toată lumea" și de o „ipocrizie și falsitate ieșită din comun".

„Era foarte libidinos cu toată lumea, de-o ipocrizie și o falsitate ieșită din comun. Era un om manipulator cu copiii, se folosea foarte mult de această 'putere' asupra copiilor ca să-i țină prinși, supuși, 'încătușați' pe părinți. Se folosea foarte mult de copii ca să-și atingă propriile scopuri. Real vorbind, nu-l interesa de călătoria copilului, de nevoile copiilor, ci doar propriile interese îl interesau", a declarat un cunoscut al lui Lajos, pentru bugetul.ro.

„Din păcate un om lipsit de integritate, de coloană vertebrală, de asumare, de responsabilitate. Un om care mințea mult, te ducea foarte mult cu 'zăhărelul', mințindu-te, amânându-te doar cât să apuce să-și atingă scopul. Un om duplicitar, cu un vocabular foarte neadecvat unui director, 'mentor pedagog al copiilor' așa cum se recomandă. Vorbea vulgar și în absența copiilor, dar și în prezența lor. Vorbea foarte desconsiderat și urât la adresa părinților și a oamenilor cu care lucra, dar toată atitudinea aceasta era bazată pe ipocrizie, în față vorbea frumos, pe la spate, urât...", a mai precizat sursa menționată.

„Avea foarte multe gesturi libidinoase cu copiii, mai ales cu cei de 13, 14 ani, pe cei mici îi numea cu apelativul „plozilor". Avea gesturi ciudate cu un băiat Sebi, aveau tot felul de „secrete, glume, întâlniri și discuții la separeu", asta le spunea copiilor și că băiatul e prietenul lui... era o forma de manipulare la care asistam cu toții, iar părintii copilului erau bine îmbrobodiți și nu-și dădeau seama de manipulare", a mai declarat martorul.

„Problema este mult mai adâncă. Omul acesta a fost învățat și instruit de cineva. E o rețea întreagă acolo în spate. Investigați pentru că treaba este mult mai adâncă de atât. Eu cred că singur nu a făcut. Cineva l-a instruit. Să lucrezi la un asemenea nivel subtil, să păcălești atât de multă lume că faci altceva și să nu știe efectiv nimeni? Nici asociați, prieteni. E vorba de pregătire de dinainte", a transmis un alt colaborator. Kristof a crescut la casa de copii. Există speculații potrivit cărora, în copilărie, ar fi fost abuzat sexual, motiv pentru care a hotărât să aplice și el astfel de „tratamente" altor minori, de sex masculin.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE