Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noi detalii cutremurătoare în cazul copilei de 10 ani răpite din Brăila. Fetiţa a fost violată şi după ce leşinase

Postat la: 28.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ies la iveală noi detalii despre răpirea şi violul comis de Drăgan Cătălin Cornel (30 de ani) şi Mămăligeanu Corin (20 de ani) asupra unei copile de 10 ani din Brăila. Cei doi bărbaţi au batjocorit-o pe fetiţă în moduri ce cu greu pot fi descrise în cuvinte, întreţinând raporturi sexuale normale, orale şi anale cu aceasta. Conform unor surse judiciare, indivizii au continuat să o violeze pe copilă şi după ce aceasta leşinase.

"Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment a rezultat că, la data de 24.11.2019, în jurul orei 20,30, primul dintre inculpaţi a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin „non stop" de pe raza municipiului Brăila şi, prin exercitarea de ameninţări, a condus-o pe un teren viran amplasat la ieşirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreţinut cu minora un act sexual; în continuare, acelaşi inculpat a condus-o pe victimă, tot împotriva voinţei ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar şi profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreţinut cu aceasta raporturi şi acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice. În acelaşi imobil menţionat anterior s-a aflat şi cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreţinut şi el raporturi sexuale cu victima", a declarat procurorul de caz.

Fetiţa a fost abandonată plină de sânge în faţa magazinului de unde fusese răpită, fiind ameninaţată să nu spună nimic despre ce i s-a întâmplat. Cu greu, micuţa a ajuns acasă, unde i-a povestit mamei prin ce trecuse. Ulterior, a fost transportată la spital, unde medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale.

Pe 26.11.2019, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a cerut judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Brăila arestarea preventivă a lui Drăgan Cătălin Cornel şi Mămăligeanu Corin, primul pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, iar al doilea pentru viol. Instanţa a admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, dispunând arestarea preventivă a celor doi bărbaţi pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 26.11.2019 până la data de 25.12.2019.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE