Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noi controverse legate de moartea lui Răzvan Ciobanu. Cine este dealerul de la care designerul ar fi putut cumpăra droguri

Postat la: 02.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DIICOT au organizat un flagrant la malul mării pentru a prinde câțiva traficanți de droguri. Unul dintre ei este Theodor Ungur, cel care se ocupa cu aprovizionarea meselor VIP cu substanțele interzise. El ar putea fi cel de la care Răzvan Ciobanu să fi cumpărat drogurile pe care le-a consumat în noaptea fatidică.

Conform testelor preliminare, Răzvan Ciobanu avea urme de droguri în sânge. Potrivit Bzi.ro, cel mai probabil a cumpărat drogurile de la festivalul Sunwaves de la Mamaia. Din câte se pare, unul dintre cei mai importanți dealeri de droguri de la festivalul Sunwaves este din Iași. Nu se știe la acest moment dacă drogurile de la ieșean au ajuns la masa VIP la care a stat Răzvan Ciobanu.

Procurorii de la DIICOT Iași au intervenit împreună cu ofițerii de combatere a crimei organizate chiar în timpul festivalului și l-au reținut pe traficantul ieșean. Judecătorii de la Tribunalul Iași au dispus arestarea pentru 30 de zile a lui Theodor Ungur. Festivalul de pe malul mării a început pe data de 26 aprilie și s-a terminat pe data de 30 aprilie. Înainte de a muri în accidentul rutier, creatorul de modă Răzvan Ciobanu s-a distrat la acest festival de muzică electronică de la Mamaia. Totuși, prietenii designerului susțin că nu l-au văzut drogându-se în timpul festivalului.

În timpul acestui festival, unul dintre dealerii importanți de droguri este chiar din Iași. Este vorba de un tânăr care a plecat din Iași la Mamaia pentru a-și vinde întreaga marfă. O parte dintre drogurile aduse de acesta din străinătate au fost vândute petrecăreților de la festivalul Sunwaves.

Theodor Ungur era în vizorul procurorilor din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Iași (DIICOT) de mai multe luni. El căuta clienți în special în cluburi sau în diferite anturaje de consumatori. Avea de toate, de la pastile de ecstasy până la cocaină. Ungur avea clienți de lux care își doreau ce este mai bun pe piață. Înainte de a pleca la mare, Theodor Ungur s-a aprovizionat cu sute de pastile de ecstasy. Pentru a putea face față numărului mare de clienți, a mai fost ajutat de încă doi tineri de la Constanța pentru a putea vinde marfa.

Theodor Ungur a fost filmat de ofițerii de combatere a crimei organizate din Iași, prezenți și ei la acest festival. A fost organizat flagrant chiar la malul mării, iar tânărul din Iași a fost ridicat și dus la audieri.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite peste 100 de pastile de ecstasy și aproximativ 100 grame de cocaină. Este posibil ca din marfa comercializată de Theodor să fi ajuns și în cercul de prieteni al lui Răzvan Ciobanu, dar nu există informații oficiale până în acest moment. Ancheta împotriva lui Theodor Ungur a fost demarată de la începutul acestui an. La audierile care au avut loc in Ajunul Paștelui, toți cei trei acuzați au preferat să tacă. Ei au spus că le-au primit din străinătate și că nu mai sunt alte persoane implicate în această poveste.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE