ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Nicolae Ciucă şi-a lansat cartea la un grătar, pe muzică lăutărească, într-o emisiune culinară: "În Armată, când încerci să te impui prin forţă, nu reuşeşti"

Postat la: 08.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi-a prezentat duminică, 8 septembrie, cartea "În slujba ţării", la Cetate, alături de Mircea Dinescu, cei doi gătind mâncăruri tradiţionale din Oltenia, ascultând muzică lăutărească şi vorbind despre capitole din volumul lui Ciucă.

Nicolae Ciucă şi-a lansat cartea "În slujba ţării", în localitatea Cetate din judeţul Dolj, alături de scriitorul Mircea Dinescu, în cadrul emisiunii "Poezie şi Delicateţuri" de la Prima TV.

"Este prima dată în istoria omenirii când un soldat fruntaş prezintă cartea unui general (...) Primul capitol - Viaţa mea aşa cum a fost. Popasuri biografice... este nemaipomenită, este un fel de compasiune, iubirea şi admiraţia pentru femeile din Oltenia. Acest capitol nu poate fi scris de cineva din afară", a spus Mircea Dinescu, în deschiderea emisiunii.

"Trăirea de acolo nu poate fi decât din trăire", a completat Nicolae Ciucă.

Ciucă a povestit că şi-a cunoscut soţia în urmă cu 41 de ani.

Apoi, Dinescu a mai spus că în carte se găsesc şi poveşti despre mâncare, în timp ce Nicolae Ciucă a scos o pâine din ţest.

"E unsă cu roşie pe deasupra, se vede", a comentat Ciucă. "Ştiţi ce se mai punea în ţest? Frunză de nuc", a completat el.

Mircea Dinescu a remarcat că, dintre cei care candidează la preşedinţia României, Ciucă are o meserie.

"În Armată, când încerci să te impui prin forţă, nu reuşeşti să obţii... Trebuie să îi simţi pe oameni şi ei trebuie să te simtă. Fără simţirea asta reciprocă, nu se face nimic în viaţă", a afirmat Ciucă.

Apoi, cei doi au continuat să gătească, au pus mai multe legume şi carne de pui pe grătar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE