Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Înghesuială la mormântul lui Nicolae Ceauşescu în ziua în care dictatorul ar fi împlinit 104 ani

Postat la: 26.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cei care regretă perioada comunismului și pe Nicolae Ceauseșcu au mers în număr mare la mormântul acestuia miercuri, 26 ianuarie, în ziua în care se împlinesc 104 ani de la nașterea dictatorului.

La peste 30 de ani de la Revoluţie, nu sunt puțini românii care sunt nostalgici după comunism şi consideră ziua de 26 ianuarie una de sărbătoare.

În timpul comunismului, pe 26 ianuarie, de ziua lui Nicolae Ceaușescu se organizau defilări fastuoase în toată țara, în semn de apreciere pentru conducătorul țării.

La 104 ani de la nașterea lui Nicolae Ceaușescu oamenii îl mai sărbătoresc pe liderul comunist, la cimitirul Ghencea, unde este înmormântat, alături de Elena Ceaușescu, soția sa.

Printre cei prezenți s-a aflat şi preşedinta filialei din Sectorul 3 al Partidului Comunist Român Secolul XXI, care a declarat pentru Antena 3 că pentru ea "Nicolae Ceauşescu a însemnat totul", menţionând că "cei de acum nu vor decât să ne vândă şi să ne distrugă."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE