Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Newsweek: "Pe americani îi enervează cumplit ședințele foto ale lui Zelenski!"

Postat la: 16.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Țările Occidentului încep să obosească de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, care și-a dezvăluit tot mai mult și mai mult adevăratul său fel de a fi, scrie jurnalistul Steve Cortes pentru publicația Newsweek.

Potrivit jurnalistului, Occidentul începe, în sfârșit, să-l privească pe președintele ucrainean cu ochii larg deschiși. "Timp de câteva luni, președintele ucrainean a savurat lingușeala fără de sfârșit venită din partea presei și a personalităților americane", scrie el. "Acum însă, continuă autorul, realitatea conducerii lui Zelenski în Ucraina devine incontestabilă chiar și pentru cei mai aprigi dintre susținătorii lui din Occident.

După cum spune Cortes, treptat, lista pretențiilor formulate de protectorii occidentali pentru ucenicul lor nu face decât să crească. Acum, pe lângă corupția înfricoșătoare, lui Zelenski i se reproșează că a interzis toate mass-media și partidele de opoziție, precum și epurarea pe care a făcut-o și în urma căreia și-au pierdut posturile Procurorul General Irina Venediktova și șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei, Ivan Bakanov.

Pe americani îi enervează cumplit, a continuat autorul articolului, numeroasele și grandioasele sesiuni foto ale președintelui ucrainean. Spre surprinderea lui Cortes, cele enumerate mai sus sunt suficiente pentru ca Zelenski să-și piardă orice susținere, dar nu.

După cum concluzionează jurnalistul, se pare că Ucraina nu afectează nici unul dintre interesele naționale vitale ale Washingtonului, iar amestecul direct al Statelor Unite nu a făcut decât rău tuturor participanților la conflict. "Pur și simplu nu este lupta noastră, iar Zelenski, nu este, la naiba, luptătorul nostru", a conchis Cortes.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE